معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

• 1402/12/22 - 11:16
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

هفدهمین جلسه کمیته توسعه دانشجویی

هفدهمین جلسه کمیته توسعه دانشجویی روز چهارشنبه 1402/12/16 ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ در سالن اندیشه مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با حضورسرکار خانم دکتر شیوا قلی زاده مدیر محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و سرکار خانم دکتر سکینه آقازاده معاون محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، جناب آقای دکتر اسحاق مرادی هیات علمی محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، خانم فرحناز رحمان‌پور کارشناس کمیته دانشجویی توسعه آموزش و اعضا کمیته توسعه آموزش برگزار گردید. مقدمه ای توسط دبیر کمیته آقای پروین در خصوص برنامه های گذشته مانند کارگاه آشنایی با کوریکولوم و سیمرغ وزارت، و طرح های پیش رو از جمله سمپوزیوم بین‌المللی سازی که قرار است همزمان با جشنواره شهید مطهری و در سطح وزارت برگزار شود، بیان شد. سپس خانم دکتر قلی‌زاده به اهمیت مستندسازی فعالیت‌های کمیته توسعه و انعکاس اخبار مربوط به کانال مفدای ارومیه اشاره نمودند. دکتر مرادی نیز به ذکر توضیحاتی در خصوص جلسات برگزارشده در وزارت با محوریت شانزدهمین المپیاد علوم پزشکی پرداختند. همچنین، اعضا حاضر در مورد پتانسیل کارگروه‌های مختلف بحث نمودند و برای رویدادهای آتی کمیته عناوینی را به تصویب رساندند. در نهایت، به مشکلات دانشجویان اعزامی به شهرهای مختلف از طرف مرکز مطالعات پرداخته شد.

• گروه خبری : آخرین اخبار