11:37:56 - 25 مهر 1403

• 1403/07/22 - 23:07
معاونت آموزشی دانشگاه

اطلاعیه ثبت نام 1403 ویژه مشمولین نظام وظیفه عمومی

با توجه به محدودیت زمانی(تا پایان مهرماه) ثبت نام در سامانه سخا خواهشمند است جهت صدور معافیت تحصیلی در اسرع وقت به سامانه سخا به نشانی:

مراجعه و نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی اقدام نمایند

تذکرات :

1-در انتخاب محل تحصیل دقت لازم را داشته باشید و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (کد246179) را به عنوان محل تحصیل انتخاب نمایید و یا همان کد 246179 را وارد نمایید.

2-در انتخاب مقطع تحصیلی برای انتخاب کارشناسی پیوسته عنوان لیسانس پزشکی پیوسته را از پنل کشویی انتخاب نمایید عناوین دیگر به هیچ عنوان قابل قبول نمی باشد.

3-در انتخاب مقطع تحصیلی برای انتخاب دکتری عمومی عنوان دکتری پزشکی پیوسته(دیپلم به دکتری) را از پنل کشویی انتخاب نمایید عناوین غیر آن قابل قبول نمی باشد.

4-در انتخاب رشته تحصیلی سعی نمایید در صورت نبود عین رشته قبولی  نزدیکترین عنوان رشته را انتخاب نمایید به عنوان مثال برای رشته فناوری اطلاعات سلامت ، عنوان فناوری اطلاعات به دلیل عدم وجود فناوری اطلاعات سلامت انتخاب شود.

5-فلوچارت صدور معافیت تحصیلی در همین صفحه جهت اطلاعات بیشتر موجود می باشد.

6-سامانه نظام وظیفه تا پایان مهرماه قابلیت ثبت درخواست را دارا می باشد و به درخواست های بعد از آن ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مسئولیت عواقب هر گونه عدم مراجعه و ثبت به موقع درخواست معافیت تحصیلی بر عهده خود دانشجو می باشد.

دریافت فلوچارت

• گروه خبری : آخرین اخبار,اطلاعیه ها