19:28:34 - 07 آذر 1404

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

معاونت آموزشی
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/09/05 - 12:25
  • - تعداد بازدید: 41
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

برگزاری مراسم هفدهمین المپیاد دانشجویی

برگزاری مراسم هفدهمین المپیاد دانشجویی

چهارم آذرماه دکتر محمودلو معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان در مراسم تجلیل از برگزیدگان  واساتید هفدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور که صبح امروز در سالن EDCدانشگاه علوم پزشکی استان برگزار گردید افزود: دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر تربیت نیروهای متخصص باید مدیران آینده را نیز تربیت کند.

دکتر محمود لو به تاریخچه برگزاری المپیاد پزشکی در کشور اشاره کرد وگفت: در سال ۱۳۸۸  اولین دوره المپیاد دانشگاه علوم پزشکی کشور به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید و تعداد شرکت کنندگان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از سه سال گذشته در المپیاد بیشتر شده که این مساله درسایه زحمات همکاران بوده است.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: امیدواریم افرادی که در سایه این المپیاد ها تربیت می شوند مدیران آینده سلامت کشور را تشکیل دهند.

دکتر خدیجه مخدومی  مسئول حیطه استدلال بالینی المپیاد ادامه داد: بدون هیچ شکی کار کردن با دانشجویان شیرین ترین و مفید ترین کاری بود که بنده انجام دادم و ایثار و فداکاری اساتید در راه آموزش دانشجویان بسیار قابل تحسین است.

دکتر شیوا قلی زاده مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان ادامه داد: از دی ماه سال گذشته ثبت نام المپیاد از میان دانشجویان آغاز وبهمن ماه نیز کلاس های مربوطه با آن شروع شد.

وی ادامه داد: 200 نفر در این دوره از المپیاد و در7 حیطه مختلف ثبت نام کرده که بیشترین شرکت کننده مربوط به رشته استعداد بالینی بود.

دکتر قلی زاده بیان کرد: برای هر کدام از حیطه ها استاد مربوطه با آن در نظر گرفته شد و دراین دوره از المپیاد یاسا پیروزی موفق به کسب مدال برنز انفرادی حیطه استدلال بالینی و وصال رحمانی  موفق به کسب دیپلم افتخار حیطه استدلال بالینی و دانشجویان آقایان یاسا پیروزی ،وصال رحمانی، محمدصالحیان و علیرضا صادقپور موفق به کسب مدال برنز گروهی شدند.

تقدیر از اساتید مسئول حیطه های مختلف المپیاد ، اساتید بالینی و دانشجویان افتخار آفرین و دانشجویان شرکت کننده در المپیاد تقدیر بعمل آمد .

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 22689
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب